Tijdens de tournee van het Metropole Orkest met de film "De Nieuwe Wildernis in concert' van 9 tot 24 oktober 2014, staan er in de verschillende stadsparken in Nederland zogenaamde ‚Klankbankjes'.

De prachtige natuurfilm over de Oostvaardersplassen 'De Nieuwe Wildernis' heeft een Gouden Kalf voor beste publieksfilm 2014 gekregen!

De bekende meubelontwerper Piet Hein Eek heeft een houten zitbankje ontworpen dat in heel veel parken in Nederland is geplaatst en waar je je telefoon kunt inpluggen om de muziek van De Nieuwe Wildernis te horen.

Speciaal:

Als je een selfie van jou op het Klankbankje deelt op social media met #klankbankje maak je kans op 2 kaarten voor jouw favoriete voorstelling!!Kijk voor meer info HIER

Zie voor de agenda van de Tournee mijn agenda of ga naar de site van het Metropole Orkest.

Misschien tot ziens op een van de concerten en veel plezier op een van de  Klankbankjes!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het jaar 2013 kent een goede start met de documentaire over het Metropole Orkest 'Spelen met Vuur'

Documentairemaakster Katja Trijber heeft het afgelopen jaar gewerkt aan deze docu over het MO dat een roerige, onzekere periode meemaakte. De opheffing dreigde.

Katja heeft heel goed de essentie van het orkest vastgelegd. De betrokkenheid van de musici bij de muziek en het orkest komt sterk naar voren.

De oude beelden met de nieuwe gemixt is een vondst!

ga naar www.uitzendinggemist.nl en bekijk deze veelzeggende documentaire!

Aanrader!

Fotogalerij